Schüco Homlokzat UCC 65 SG nagy teljesítményű és rugalmas moduláris rendszer elemes homlokzatokhoz

Függönyfal és üvegtető

Schüco FWS 50.HI

Schüco FWS 50.HI – osztóbordás-lizénás-homlokzat passzív ház szinten

A Schüco FWS 50.HI egy osztóbordás-lizéna szerkezet 50 mm-es belső és külső látszó szélességgel. A homlokzatrendszer új szigetelők révén teljesíti a nagy hőszigetelést. A Schüco FWS 50.HI átlátszó homlokzatszerkezeteket tesz lehetővé nagyméretű üvegfelületekkel. 50 - 250 mm-es beépítési mélységű borda- és keresztfa-profilok állnak rendelkezésre. A Schüco FWS 50.HI alkalmas a homlokzatfelületekhez az előkelő lakás- és középületépítésben.

A Schüco Homlokzat UCC 65 SG (Unitized Customized Construction) nagy teljesítményű és rugalmas moduláris rendszer elemes homlokzatokhoz

A függönyfal profilok csak a belülről a helyiségekben láthatók, kívül teljes felületen üveg megjelenésű, vékony fugákkal.
A Schüco AWS 114 ablakrendszer  integrálható, mint kifelé emelkedő- és párhuzamosan kifelé toló ablakok, 250 kg szárnysúlyig.
Az elemes építési elv különösen hatékony gyártást ésbeépítést garantál:  kevésbé időjárás-függő, csekély helyszíni helyigényű, rövid beépítési idő, és alacsony üvegtörési kockázat mellett.